انکشاف لسان اشاره از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۶ - ۱۵:۲۶
TVETA

ریاست نصاب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای نخستین بار در کشور نصاب زبان اشاره را که درحال حاضر در مراکز تعلیمات خاص این اداره تدریس می‌گردد، انکشاف می‌دهد.

در همین حال برنامه‌ای تحت عنوان «تهیه اشارات تخصصی» برای مراکز تعلیمات خاص آغاز گردیده است.

در این برنامه استادان پوهنتون کابل، کارشناسان امور علمی و متخصصین اشتراک دارند.

انجینیر احمد نبی نایل ریس نصاب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در آغاز این برنامه گفت آنان تلاش می‌نمایند تا تمامی زمینه‌های آموزشی را برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی در کشور مساعد سازند.

این درحالی است که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر انکشاف و تقویت نصاب آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد و تاکنون ده‌ها جلد کتب مختلف‌النوع تخنیکی و مسلکی ازسوی این اداره بازنگری و نهایی گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۴۶
Background image

سیم کشی برق ساختمان از سوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی دولت‌شاه ولایت لغمان

دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی دولت‌شاه ولایت لغمان در جریان آموزش‌های عملی خویش، در مورد چگونگی سیم کشی برق ساختمان به شکل عملی آموزش دیدند. آنان با همکاری استاد رهنما درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۱۵
Background image

پایان سمینار کاریابی و مشوره‌دهی شغلی محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندز

سیمینار آموزشی پنج روزه « مهارت کاریابی و مشوره‌دهی شغلی» که برای محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز برگزار گردیده بود، پایان یافت. به گفته مسولان در ریاست تحقیق و نو آوری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۰:۵۰
Background image

مراسم فراغت مجاهدین در ولایت بلخ باحضور مقامات ارشد ا.ا.ا برگزار گردید

مراسم فراغت مجاهدین از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری مقامات ارشد ا.ا.افغانستان ازجمله الحاج مولوی غلام حیدر شهات و حاجی محمد یوسف وفا برگزار. . .

BACK TO NEWS