ادامه فراگیری دروس عملی از سوی محصلین در مراکز تعیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۵:۸
TVETA

محصلین رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک سیر علمی به ریاست آب و انرژی این ولایت پیرامون نقشه کشی ساختمان به شکل عملی آموزش دیدند.

آنان در این جلسه درسی در مورد ساختمان، نقشه کشی ساختمانها و تطبیق نقشه های ساختمانی به شکل عملی و نظری آموزش حاصل نمودند.

همچنان محصلین در جریان آموزش به صورت عملی رهنمایی های استاد را انجام داده و پرسش های شان را نیز شریک ساختند.

در ادامه به سوالات و پرسش های آنان از سوی استاد رهنما پاسخ ارایه گردید.

آموزش های عملی علاوه بر ایجاد زمینه ای برای درک بهتر مفاهیم، به افزایش انگیزه و علاقه مندی دانش آموزان به یادگیری علوم مختلف نیز کمک می کنند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS