آموزش عملی دانش‌آموزان درباره اینورتر و قطعات آن

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۲۲

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره «اینورتر» برق و قطعات آن به شکل عملی آموزش دیدند.

این برنامه درسی در چارجوب کارهای عملی دانش‌آموزان بخش انرژی قابل تجدید انجام شد و چگونگی تبدیل نمودن برق DC به AC ازسوی استاد بخش مربوطه توضیح داده شد.

 دستگاه «اینورتر» یکی از دستگاه های مهم و اساسی در صنعت انرژی قابل تجدید می‌باشد. این دستگاه برق Dc که از پنل های سولر می‌آید به برق AC تبدیل می‌کند.

دانش‌آموزان با اشاره به اهمیت فراگیری آموزش‌های عملی در مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که در حال حاضر می‌توانند در بخش برق و سولرسیتم در بازار کار نمایند.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو دانش‌آموزان پس از فراغت مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۹:۴۲
Background image

دیدار معاون امور مالی و اداری با مسئولان و دانشجویان مراکز تعلیمات تخنیکی سمنگان

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت سمنگان، با و دانشجویان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۰
Background image

تأکید رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت امر بالمعروف بر اهمیت سیرت و صورت مسلمانان

در برنامه اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، محترم شیخ محب‌الله مخلص رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت محترم امر بالمعروف، پیرامون سیرت و صورت مسلمانان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۹:۲
Background image

هیئت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان با سفیر امارت اسلامی افغانستان در اندونیزیا دیدار کرد

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی و انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر رسمی خویش به اندونیزیا، با محترم سعدالله بلوچ سفیر افغانستان در. . .

BACK TO NEWS