آموزش عملی؛ محصلین انستیتوت زراعت پکتیا کود کیمیاوی می‌ سازند

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۴ - ۹:۳۰
کود کیمیاوی

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری پکتیا در جریان آموزش عملی، ساخت کود کیمیاوی یا «کمپوست» را آغاز کردند.

آنان با ساخت کود کیمیاوی در کنار ترویج و معرفی این ترفند، ضرورت کود فارم تحقیقاتی انستیتوت زراعت و وترنری پکتیا را نیز رفع میکنند.

گفتنی است که بیش از 60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه عملی است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۴۰
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی خُلم

دانش آموزان صنف یازدهم رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی خُلم ولایت سمنگان در چهارچوب دروس عملی شان در مورد استعمال ادویه جات به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در جریان درس همچنان پیرامون ماشین. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۴:۵۵
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد خاک و انواع آن

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل طی یک سیر علمی به فارم تحقیقاتی جنگل باغ آن ولایت درباره خاک و انواع آن به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۱
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان در مورد تزریق ادویه های حیوانی آموزش دیدند

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به کلینیک صحت حیوانی گلدان در آن ولایت پيرامون روش های تزریقی ادویه جات در حیوانات را به گونه عملی. . .

BACK TO NEWS