آغاز سال تعلیمی «۱۴۰۴هـ.ش» از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی
اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به مناسبت آغاز سال تعلیمی «۱۴۰۴هـ.ش» مراسم برگزار نمود.
در این مراسم در کنار رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از مقامات حکومت نیز اشتراک داشتند.
مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی ۱۴۰۴ هش گفت که افغانستان برای رسیدن به تعالی و پیشرفت نیاز به افراد مسلکی و ماهر دارد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه نقش محوری و اساسی ایفا مینماید.
ایشان همچنان تصریح نمود که علم و مهارت دو بال استقلال یک جامعه هستند وهیچ جامعهای بدون علم، دانش و مهارت به تعالی و ترقی نمیرسند.
مولوی شهامت همچنان علاوه نمود که؛ اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رشد اقتصادی و خودکفایی جامعه نقش ارزنده دارد، بنابر این ما برای خودکفایی و ترقی کشور مان نیاز حمایتهای بیشتر از تعلیمات تخنیکی و مسلکی هستیم.
ایشان در جریان سخنرانی اش در مراسم افتتاحیه سال جدید تعلیمی گفت که این اداره در زمینههای مختلف دستآوردهای زیادی دارد و راهاندازی برنامه آموزش مجاهدین را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بهعنوان یکی از دستآوردهای عمده یاد کرد.
داکتر فاروق اعظم مشاور وزارت انرژی و آب نیز در این مراسم، با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای خودکفایی اقتصادی و کاهش بیکاری، توضیح داد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور باید بیشتر حمایت و تقویت گردد.
در سوی هم مولوی حمدالله نعمانی وزیر شهرسازی و مسکن در مراسم افتتاحیه سال جدید تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که؛ حال جهاد نظامی در کشور پایان یافته و زمان جهاد سازندگی است و جوانان باید در این زمینه تلاش زیاد کنند.
محترم ضیا الرحمن آریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز هنگام سخنرانی در این مراسم نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در رشد و خودکفایی اقتصادی جامعه حیاتی خواند.
در پایان این مراسم مولوی غلام سعید احساس معاون تخنیکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون برنامه های تعلیمی و تحصیلی این اداره صحبت نمود و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.