تهیه و آماده‌سازی وسایل کمکی برای آموزش افراد دارای معلولیت بینایی و شنوایی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۱۶

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک کنفرانس مشترک با کمیته ناروی در افغانستان، درباره اهمیت وسایل کمکی برای بهبود آموزش‌های تعلیمات خاص بحث نمودند.

هم‌اکنون صدها دانش‌آموز دارای معلولیت بینایی و شنوایی در مراکز خاص تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور مصروف آموزش‌های خاص هستند.

در این برنامه نمایندگان کمیته ناروی در صحبت‌های شان تأکید کردند که افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی بخشی از جامعه هستند و باید زمینه‌های بهتر آموزشی و وسایل و نیامندی‌ها در این زمینه باید برای آنان مساعد گردد.

سخنرانان تأکید کردند که وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای آموزش افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی بسیار مهم است و باید در این زمینه تلاش‌های بیشتری انجام شود.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز تأکید دارد که وسایل و ابزار کمکی برای بهبود آموزش افراد دارای معلولیت مهم است و باید نهادها و سازمان‌های جهانی که روی آموزش کار می‌کنند، در این زمینه بیشتر توجه نمایند.

این درحالی است که پیش از این اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طی کنفرانسی باحضور شماری از نهادها و مؤسسات زمینه همکاری‌های مشترک را در زمینه تعلیمات خاص برگزار کرد. کنفرانسی که در آن نهادها بر فراهم‌سازی زمینه‌های بهتر آموزش‌های مسلکی برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی تأکید و تعهد نمودند.

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۰:۳۳
Background image

د قرغیو کثیرالرشتوي انسټیټیوټ کې د شاتو مچیو روزنې عملي زده‌کړه

د لغمان ولایت قرغیو کثیرالرشتوي انسټیټیوټ زده‌کوونکو د شاتو مچیو روزنې په برخه کې عملي زده‌کړه ترلاسه کړه. زده‌کوونکي د یوې درسي جلسې په ترڅ کې د شاتو مچیو روزنې له بېلابېلو پړاوونو،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۴۱
Background image

د لوګر ولایت د تخنیکي زده‌کړو مرکزونو استادانو لپاره د ظرفیت لوړونې پروګرامونه پیل شول

د هېواد د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو د مرکز زون ریاست خبر ورکوي چې د لوګر ولایت تخنیکي او مسلکي زده‌کړو مرکزونو د استادانو او کارکوونکو لپاره د ظرفیت لوړونې پروګرامونه پیل شوي دي. ټاکل شوې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

د ایټالیايي پروفیسور له لوري د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې سره علمي کنفرانس ترسره شو

د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې او افغانستان لپاره د ناروې کمېټې په همکارۍ د «ساینسي علومو کې نوښت» تر سرلیک لاندې کنفرانس د نابینا کسانو لپاره د ځانګړو همکاریو د برابرولو په موخه ترسره. . .

BACK TO NEWS