سیستم مدیریتی جدید اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی رونمایی شد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۹
سیستم مدیریتی جدید

ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور هیأت رهبری، رؤسای بخش‌ها و شماری از کارمندان این اداره، از سیستم مدیریتی جدید این اداره رونمایی کرد.

محترم سید محمد فرید آغا هاشمی رئیس تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، هنگام معرفی این سیستم گفت که ایجاد آن با هدف بهبود روندهای اداری، تسهیل امور کاری، استفاده مؤثر از منابع و ایجاد هماهنگی بیشتر میان بخش‌های مختلف اداره صورت گرفته است.

وی در این نشست، بخش‌ها و قابلیت‌های مختلف سیستم را معرفی و چگونگی استفاده از آن را برای اشتراک‌کنندگان تشریح کرد. آقای هاشمی افزود که با استفاده از این سیستم، روند انجام امور اداری منظم‌تر شده و زمینه مدیریت بهتر اطلاعات و فعالیت‌های کاری فراهم خواهد شد.

در همین حال، محترم مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، ایجاد این سیستم را یک گام مهم در راستای دیجیتالی‌سازی امور اداری و ارتقای مؤثریت کاری اداره عنوان کرد. وی بر عملی‌سازی و استفاده گسترده از این سیستم تأکید نموده و از مسئولان و کارمندان خواست تا در زمینه تطبیق مؤثر آن همکاری لازم را انجام دهند.

همچنان مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی، ایجاد سیستم مدیریتی جدید را در راستای پیشرفت و معیاری‌سازی روندهای کاری اداره مهم دانسته و از کارمندان خواست تا با فراگیری شیوه استفاده از این سیستم، امور مربوط به وظایف‌شان را به‌گونه منظم و مؤثر از طریق آن انجام دهند.

مسئولان ریاست تکنالوژی معلوماتی می‌گویند که سیستم مدیریتی جدید اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌گونه‌ای طراحی شده است که امکان استفاده از آن هم به صورت آنلاین و هم آفلاین فراهم بوده و می‌تواند در بهبود مدیریت اطلاعات، تسریع روندهای کاری و هماهنگی میان بخش‌های مختلف اداره نقش مؤثری داشته باشد.

رونمایی از این سیستم بخشی از تلاش‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای توسعه خدمات دیجیتالی، معیاری‌سازی روندهای اداری و استفاده از تکنالوژی در راستای افزایش شفافیت و مؤثریت کاری به شمار می‌رود.

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۹:۵۴
Background image

د پکتیا د خاصو زده‌کړو لېسې سره د ۱۴ زره ډالرو مرسته وشوه

د «اسلامیک هیلپ» مؤسسې په یوه مراسمو کې د پکتیا ولایت د خاصو زده‌کړو لېسې ته د ۱۴ زره امریکايي ډالرو په ارزښت ۶۲ قلمه اداري تجهیزات او ښوونیز توکي ډالۍ کړل. په هغو مراسمو کې چې په همدې. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۰
Background image

د کابل ښار په تخنیکي زده‌کړو مرکزونو کې اصلاحي، تربیوي او ښوونیزه برنامه پای ته ورسېده

هغه فکري، فرهنګي، اصلاحي او ښوونیز پروګرام چې د تنویر فکري او فرهنګي ادارې له لوري، د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې د ارشاد او دعوت ریاست په همکارۍ جوړ شوی و، پای ته ورسېد. په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

د څېړنې او نوښت ریاست مسؤلینو له څه باندې ۲۰ تولیدي او صنعتي شرکتونو سره لیدنې وکړې

د تخنیکي او مسلکي زده کړو ادارې د څېړنې او نوښت ریاست مسؤلینو د امام ابوحنیفه (رحمه‌الله) د پنځم ملي او نړیوال نندارتون په څنډه کې د څه باندې ۲۰ تولیدي او صنعتي شرکتونو او د خصوصي سکتور. . .

BACK TO NEWS