فراگیری آموزش‌های عملی توسط دانش‌آموزان صنف چهارم انستیتوت مسلکی زراعت چخانسور

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۸:۵۰

دانش‌آموزان صنف چهارم انستیتوت مسلکی زراعت چخانسور ولایت نیمروز در یک جلسه درسی پیرامون شیوه‌های عملی آماده‌سازی تخم‌های بذری نباتات جهت کشت آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

اشتراک‌کنندگان این برنامه می‌گویند که فراگیری آموزش‌های عملی نقش مهمی در بهبود یادگیری آنان دارد و تاکید می‌کنند که باید در این بخش توجه بیشتری صورت گیرد.

مسئولین انستیتوت هدف این برنامه‌ها را تقویت مهارت‌های عملی دانش‌آموزان دانسته و می‌گویند این فعالیت‌ها در آمادگی آنان برای ورود به بازار کار موثر است.

گفتنی است که بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌صورت عملی ارائه می‌گردد از همین‌رو فارغان این مراکز می‌توانند به‌گونه مستقیم جذب بازار کار شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۵:۵۲
Background image

اشتراک اداره تعلیمات تخنیکی در نشست بین المللی « نقش و جایگاه استاد در آموزش‌های مسلکی»

نشست بین‌المللی تحت عنوان «پدیده مربی‌گری در آموزش‌های مسلکی» با حضور نمایندگان کشورهای افغانستان، روسیه، چین و افریقای جنوبی برگزار گردید. در این نشست، موضوعات مرتبط با نقش استاد و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۸:۵۲
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی «احداث فارم‌های زراعتی» در ولایت نیمروز

سمینار آموزشی تحت عنوان «احداث فارم‌های زراعتی» با اشتراک استادان بخش زراعت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت نیمروز آغاز گردید. این برنامه آموزشی به مدت شش روز ادامه می‌یابد و موضوعات. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۶:۱۳
Background image

دیدار رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت کمیته ناروی برای افغانستان

رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیئت کمیته ناروی برای افغانستان، در مورد گسترش همکاری‌های مشترک، حمایت از برنامه‌های آموزشی و تقویت بخش تعلیمات خاص دیدار و گفتگو کرد.. . .

BACK TO NEWS