افتتاح برنامه آموزشی مجاهدین در آمریت تعلیمات تخنیکی ومسلکی سرپل
برنامه آموزشی رشته اداره و مدیریت برای مجاهدین ولایت سرپل در مراسمی با حضور والی، ریس اطلاعات و فرهنگ، ریس شوای مردمی وسایر بزرگان این ولایت آغاز گردید.
محترم محمد یعقوب عبدالرحمن اکه "عبدالرحمن اکه" والی سرپل در مراسم افتتاحیه این برنامه از رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر راهاندازی این برنامه قدردانی کرد.
ایشان تصریح نمود مجاهدین باید مطابق به اصول در صنوف حاضر باشند و از فرصت به میان آمده استفاده اعظمی نمایند.
سایر سخنرانان در این مراسم نیز بر اهمیت آموزش وفراگیری علم تأکید نمودند. در همین حال آمر تخنیکی ولایت سرپل علاوه کرد که آموزش مجاهدین یکی از برنامه های بزرگ اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.
مولوی محمدیاسین فیضی آمر تخنیکی سرپل تصریح نمود که به اساس طرح آموزش مجاهدین که ازسوی اداره تعلیمت تخنیکی و مسلکی تهیه گردیده است؛ زمینه آموزش برای مجاهدین در سراسر کشور فراهم شده است.
